4. oktoober 2007

Kanafilee seesamiseemne paneeringus

/Prindi retsept/

Kell on kolm. Pool neli on lõuna ning toit peab valmis olema. Kuna tulin alles linnast, siis toitu pole veejõudnud hakata valmistada. Vaatan külmappi, kus leidub paar broilerifileed. Maitseaine kapist leian ka seesamiseemneid. Teen ruttu valmis paneeringu ja toit lähebki ahju. Kella poole neljaks on kõik valmis. Ühesõnaga selle eelneva jutuga tahan ma öelda, et seda toitu on uskumatult kiire valmistada. Lisaks annab seesamiseemne paneering kanale kerge maitse. Samuti lisab sellele toidule maitseelamust ananassikaste.

2 kanafileed (ca 150 g tk)
Paneerimiseks:
muna
broilerimaitseainet
soola
seesamiseemneid
Ananassikaste:
150 g majoneesi
50 g konserveeritud ananassi
25 g hapukoort
kurkumit maitsestamiseks


Paneerimiseks klopi muna vahule, lisa 1 spl täis vett, et saada ühtlasemat munavahtu. Maitsesta soola ja broilerimaitseainega (lisa broilerimaitseainet palju, munavaht peab olema oranži värvusega). Pane kanafilee kõigepealt munasegusse ja seejärel seesamiseemnetesse. Seejärel küpseta ahjus 14 minutit 170 kraadi juures.

Kastme jaoks sega omavahel majonees ja hapukoor. Haki ananass noaga peeneks ja lisa majoneesi-hapukoore segule. Maitsesta kurkumiga. Serveeri kuskus´iga.

2 kommentaari :

  1. Olen täiesti Teie blogi fänn ja alati kui soov midagi uut kokata või külmkapis aegumiskuupäeva ootavat toiduainet ära kasutada, siis esimese asjana viskan pilgu Teie blogisse. Eile õhtul avastasin, et kanafilee vaja ära teha ja proovisingi retsepti ära. Ise looma- ja linnuliha ei söö, kuid mees kiitis väga!

    Pildikese sain ka:

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201331981994219&set=pb.1013258297.-2207520000.1378059350.&type=3&theater

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Rõõm kuulda, et blogist meelepärast leiab. Just hakkangi uut postitust tegema, teemaks halvaakihiga õunakook;)

      Kustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails