4. august 2008

Munaroog roheliste ürtidega

/Prindi retsept/

Selle retsepti leidsin 2008 juulikuu Oma Maitsest (kohandasin natuke endale meelepärasemaks). Retsepti kasuks rääkis nii selle valmistaja kiidusõnad, kui ka retseptis olevad vähesed toiduained, mis kõik olid hetkel kapis olemas. Seda toitu oli mõnusalt lihtne valmistada ning lõpptulemus oli üllatavalt meeldiv. Sobib nii hommiku-, lõuna- või õhtusöögiks.


kahele

3 keskmise suurusega kartulit
0,5 sibulat
4 muna
basiilikut, rosmariini, tilli (võib kuivatatult, kuid kõige parem on ikka värske)
rohelist sibulat
soola, musta pipart
Koori ja tükelda kartul õhukesteks viiludeks. Keeda (või auruta) kartulid veega kergelt pehmemaks. Lõika sibul õhukesteks viiludeks ning prae seda koos kartulitega pannil pehmenemiseni. Maitsesta soola ja pipraga.

Klopi või mikserda kausis munad hoolikalt lahti ning lisa sellele pisut jahtunud köögiviljasegu ja maitserohelised. Sega läbi ning vala uuesti vähese õliga pannile (panni peab pärast kartulite ja sibulate praadimist puhtaks tegema). Prae madalal kuumusel kaane all, kuni alumine pind on pruunistunud ja pealmine pind kergelt hüübinud keera ettevaatlikult laiema pannilabidaga munaroog ümber ning pruunista ka teine pool.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails