5. aprill 2011

Banaani-šokolaadismuuti

/Prindi retsept/

neljale

Korraldasin ükspäev tõsise smuutisegaduse. Nimelt katsetasin erinevaid jooke - blenderisse lendasid kordamööda melon, avokaado, virsikud, maapähklivõi, šokolaadikreem ja kõike muud, mida oli hea kokteilijooki segada. Ühesõnaga katsetusi oli erinevaid ning katsejänesteks kaks mitte väga suurt smuutiarmastajat:) Ladusin siis klaasid ritta, mida täitsid erinevad smuutid, mis valmistatud vastavalt käeulatuses olevatest toorainetest. Millist eelistada? Kas rohkete lisanditega kokteilijooki või miskit, mis valmib hetkega. Üks päris lihtsa moega smuuti võidutses koos paari teise variandiga (vt teisi soovitavaid smuuti koostisosi selle postituse altpoolt). Kõige esimeseks siiski minu maitse järgi, lihtsate toorainetega šokolaadi-banaanismuuti - ei liigset uhkustamist ega toretsemist, lihtsalt hea šokolaadine jook.

PS! Pildil olev taldrik kuulus minu vana-vanaemale, see ehk vabandab ka katkise taldriku ääre:)


400 g maasikamaitselist jogurtit
1 banaan
4 dl õunamahla

1,5 sl šokolaadikreemi (nutella, nussa vms)

jääkuubikuid


Pane 4 esimest koostisainet mikserisse ning mikserda kõik ühtlaseks. Pane klaasidesse jääkuubikud (poole klaasi ulatuses) ning vala smuutisegu peale.


...ja veel smuutide kooslusi

1.
maitsestamata jogurtit
mesi
avokaado
maapähklivõi
õunamahl

2.
maasikajogurt
banaan
maapähklivõi
piim

3.
šokolaadikreem
ananassikonserv
ananassijogurt
piim

5 kommentaari :

  1. Väga lahedad pildid! See pudel tundub pildil nii suur, et ma mõtlen, et kas see ikka on see, mis sealt väärt kraami poest saime? :D Ost läks asja ette igatahes. Ja muidugi ahvatlevad smuutikooslused on ka:)

    VastaKustuta
  2. just-just, see on sealt väärt-kraami-poest;) ...aga minule ei tundu see pudel suurem miskipärast...võibolla vaatan teistmoodi:)

    VastaKustuta
  3. Ma vabandan kobisemast, aga mu arust on smuutid värsketest puuviljadest pressitud joogid. Praegusel juhul on tegemist piimakokteilidega. Kindlasti ka väga maitsvad.

    VastaKustuta
  4. Kobise ikka:) Kusjuures 5+ tähelepanek, Aga see sõna smuuti on nii laienenud, et kehtib minu arvates ka selliste kokteiljookide puhul. Aga jah, algselt on tegemist ikka värskete puuviljade/marjade jne segust;)

    VastaKustuta
  5. Tere! Ma täna katsetasin ühte Ragne Smuutid nimega Banaani-šokolaadismuuti ja see oli väga hea. :)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails